Veel schrijverij

De vakantie is deze week echt voorbij, hoewel de baslessen nog niet zijn begonnen, en er al wel een paar optredens zijn geweest, heb ik het gevoel deze week weer echt te beginnen. Dat komt omdat er muziek moet worden geschreven voor de eerste repetitie van Want2swing a.s. zondag. Die notenvreters moeten worden gevoerd, anders dreigt er muiterij.

Maar de drukte heeft ook te maken met alle goede initiatieven van Hans Groen. Met zijn nieuwe Orkest Over De IJssel timmert hij goed aan de weg. Vorige week kreeg ik een paar videos van hem van een concert dat hij gaf met zijn orkest met o.a. Trijntje Oosterhuis. Ik heb daar veel voor geschreven, met enorm veel plezier. Een enorme mensenmassa genoot van dit nieuwe orkest.

Maar ze gaan door, en deze week staan er weer 2 heel nieuwe arrangementen op het programma. Betekent voor mij een volle agenda, en veel schrijfplezier. En dat is fijn, om na een vakantie in de buitenlucht, met veel fysieke arbeid, nu weer eens het hoofd goed te gebruiken.

Scroll naar top