Met Want2Swing het nieuwe seizoen in.

Vorig jaar begonnen we het seizoen met een prachtig optreden tijdens de afsluitingsavond van Noorderzon. (Mainstage) Dit jaar een spetterend (letterlijk) concert tijdens het festival Preuvenement in Assen. Nu we de band al ruim 15 jaar “in de lucht” houden, weten we uit ervaring dat we alle problemen die zich zo nu en dan voor doen, de baas kunnen.

Toch is het met name tijdens de seizoenstart altijd spannend hoe we het jaar doorkomen. Vorig jaar b.v. stopte onze leadtrompetist en onze gitarist. En besloot DNK te stoppen met onze 8 jaar durende samenwerking, waardoor we zonder repetitieruimte zaten. Dat lijken grote issues, maar we hebben ze toch relatief makkelijk getackeld. Nu een jaar verder, met een geweldige gitarist en dito eerste trompet repeteren we en werken samen met scholengemeenschap Salland.

Ook dit jaar zijn er uitdagingen. Onze drummer en één van de zangeressen bedankten voor de vakantie voor verdere samenwerking. Altijd jammer, maar ook goed voor de vernieuwing. Zo leerde ik via Ancel Klooster, onze vorig drummer, Paul Bos kennen. Een fantastische drummer met een gecompliceerde carrière i.v.m. onverwachte pech op zijn levenspad. Wat een buitenkans voor de band. Paul deed zaterdag mee met ons optreden tijdens het Preuvenement in Assen. Zonder één repetitie speelde hij alsof hij al jaren bij de band zit. Daar kunnen we met een gerust hart het komende jaar mee in gaan. Geweldig.

We hebben er weer zin, Funky Rolling Stones, FUPS, optredens. Feest.

2 reacties op “Met Want2Swing het nieuwe seizoen in.”

  1. Ik neem steeds vaker mijn petje voor je af ! Figuurlijk dan want ik draag geen petjes.
    Maar je weet elke ¨tegenslag¨ weer om te zetten in iets positiefs. Daarom willen ook zo veel goede muzikanten met jou spelen !
    Heel veel succes en ik zal hier en daar eens een goed woord voor jullie doen !
    Hartelijke groet van Ben

  2. Dank je Ben, met name jij bent op dit vlak een echte ervaringsdeskundige. En een voorbeeld.
    Goede woordjes altijd en graag, want aan de marketingkant heb ik over de hele linie nog vele slagen te maken.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top