50 jaar worden met een liveband

Ok, we weten dat jonge mensen tegenwoordig vaak gaan voor een DJ. Jammer, erg jammer, maar het is de realiteit. Gelukkig is de markt voor de veelzijdige orkesten als Stockholm Tivoli nog steeds goed. En dat is goed te verklaren door juist die veelzijdigheid. Wat wij heel goed kunnen, en DJ’s niet, is een feest over de hele breedte stijlvol begeleiden. Natuurlijk, als er gedanst wordt, dan is een DJ op zijn plek. Maar als er niet gedanst wordt, of als de mensen even met elkaar willen praten, dan wordt een DJ in een hoekje een beetje een zielig fenomeen. Terwijl wij, duidelijk genieten van het spelen van rustige achtergrondmuziek, en ook op die manier nog steeds bescheiden communiceren met alle gasten, lijkt een DJ toch een beetje op het verkeerde feest te staan. Dit geldt nog meer als er b.v. ook een etentje moet worden begeleid. Of, zoals wij de laatste tijd ook doen, mobiele achtergrondmuziek.

Dit hele verhaal heeft trouwens niks te maken met het geweldige verjaardagsfeest van Alex en Petra afgelopen weekend in Velp. Die wilden gewoon een liveband, zoals alle feesten in hun leven een liveband hadden. Zoals alle goede feesten in hun studententijd werden opgeluisterd met een goede liveband. Zo wil je met je vrienden terugkijken op de eerste 50 jaar van je leven. Zoals je altijd feest heb gevierd.

En wat een geweldig feest was het. Natuurlijk hadden we nog wat favoriete liedjes van Alex en Petra ingestudeerd. Iedereen op de dansvloer en gaan met die banaan. Graag heel veel van dit soort feestjes. !!!

Scroll naar top