2de FUPS CD een feit

Gisteravond de releaseparty van de 2de FUPS CD in Podium Zuidhaege Assen. Wat een prachtig resultaat voor een Big Band met relatief weinig repetities en veel projecten. Zo deden we dit jaar het grote “Kinder Van Vrees” project en we deden mee met het IBCC Big Band concours. Daar naast deden we een flink aantal optredens, o.a. Noorderzon mainstage en Zomerzinnen afgelopen jaar. Toch is het gelukt om een vervolg te geven aan het eerste jaar Funking Up Populair Songs (FUPS) Flatsharp Productions produceerde een CD met 10 liedjes die dit jaar hoog in de top 40 stonden of staan. Grootste hit dit jaar waarschijnlijk het epische Perfect van Ed Sheeran, waar we een Tower Of Power-achtige smartlap van hebben gemaakt. Spannend was het arrangement van de hit IDGAF, dat is een 9/4 rockstuk geworden. Wij vinden het nog steeds een heel erg leuk en verrassend concept, en we gaan er volgend jaar mee door. Omdat we ook verder moeten met het Funky Rollingsstones project gaan we volgend jaar i.p.v. 10, 6 FUPS maken. Haalt de druk ook van iedere maand een FUPS er af. De CD is te bestellen via mail, of onze website. Alle FUPS staan ook op Youtube, en zullen ter zijner tijd ook aan de reeds grote discografie van BB Want2sing op Spotify worden toegevoegd. De releaseparty gisteravond voldeed precies aan de verwachtingen. Informeel, hoge kwaliteit en afsluitend. En erg gezellig. Eerst volgende afpraak: Festival Preuvenement Assen 25 Augustus.

Scroll naar top