Inzingen studio Steem

Om goede opnames te maken heb je goede spullen nodig. Als hobby hebben Anne-Lie Persson en Marco Kerver de laatste 20 jaar gestaag gebouwd aan een goed geoutilleerde studio. Met veel high-end buizen materiaal. Dat stelt ons in staat om opnames in alle rust hier thuis af te maken of te verfijnen. Ook de opnames van “Funkin Up Populair Songs” worden hier altijd afgemaakt en afgemixt. Gisteravond was de zangsectie Want2swing hier om het liedje Perfect van Ed Sheeran in te zingen. Top stemmen van Jeroen Kriek, Mousmé Brocaar en Margot Kriek. Ongeveer om de maand hebben we zo’n bijeenkomst en die zijn altijd zeer inspirerend. Wat een muzikaliteit en vocale flexibiliteit leggen die professionals aan de dag. Echt een belevenis. Perfect is dan ook weer heel verrassend geworden. Youtube release 31 Januari.

Scroll naar top