Opheffing Gemeente Hoogezand met Stockholm Loung Unit

Op live achtergrondmuziek gebied is er in Noord Nederland niks beters en veelzijdigers te krijgen dan één van de combinaties van Stockholm Tivoli / Lounge Unit. Of je nu hippe en jonge Skychannel achtergrondmuziek wil, mobiele oplossingen, klein of groter. Alles kan. Woensdag 20 december 2017 nam de gemeente Hoogezand Sappemeer, i.v.m. het op gaan in een grotere fusie gemeente, afscheid van haar wethouders. Daar hoort natuurlijk stijlvolle achtergrondmuziek bij. De achtergrondmuziek moet natuurlijk bescheiden zijn, soms fluisterzacht. Maar ook onderhoudend en boeiend. En van een verrassend hoog niveau. Uw gasten moeten zich amuseren en genieten. Kijk eens wat een mooi plaatje dat opleverde in de grote zaal van theater het Kielzog. En de muziek klonk nog beter. Volledig akoestisch uiteraard. www.stockholmloungeunit.nl

Scroll naar top