Met Tony en Anne-Lie bij RTV Drenthe

Anne-Lie timmert goed aan de weg. Met haar nieuwe plaat “The Wide Open” heeft ze ook wel een product in handen waar in potentie veel publiciteit uit te halen valt. Niet alleen is de plaat erg goed geproduceerd, de nummers kloppen als een bus en ze zijn prachtig ingezongen en gespeeld. Maar daarnaast is het verhaal van Anne-Lie natuurlijk ook bijzonder. Vanuit Noord Zweden op 17-jarige leeftijd zomaar naar Nederland verhuizen om hier in de loop der jaren volledig te integreren in de Nederlandse muziekscene. Dat op zichzelf is al een bijzonder verhaal. Als je daar bij optelt dat ze in haar composities echt heeft geprobeerd het Zweedse uitgestrekte land te tekenen, dat gelardeerd met de originele “Lapse” Joik, dan is er genoeg te vertellen.  En dat blijkt ook wel. Overal wordt ze gevraagd voor interviews. Natuurlijk de regionale pers, maar ook landelijk. Gedraaid op NPO 1 en geïnterviewd (en gedraaid natuurlijk) in meerdere programma’s op NPO 2. Soms mogen er een paar muzikanten mee. Dat doen we natuurlijk graag. Zoals op 2 september toen ik samen met Tony Hoyting 3 liedjes mocht begeleiden bij RTV Drenthe. Leuk.

Scroll naar top