Met Anne-Lie live bij Radio Noord

We worden er zo langzamerhand bekende gasten. Bij de promotie van de beide CD’s van Anne-Lie is RTV Noord een fijne partner gebleken. Ze geven ons de aandacht die zo moeilijk te krijgen is voor beginnende bands in het medialandschap. Sowieso heeft Anne-Lie bij de promotie van haar laatste single “Get Up On Your Feet” niet te klagen over media belangstelling. Heel veel schrijvende pers, zowel in Zweden als in Nederland. Maar dus ook veel radiostations, met als voorlopig hoogtepunt natuurlijk het bereiken van de playlist van Radio 1. Wie weet lukt het met deze singel om weer een volgende stap te zetten in bekendheid en airplay, waardoor toekomstige projecten misschien iets makkelijker kunnen worden gecreĆ«erd. Want muziek inhoudelijk kan het allemaal dik voor mekaar zijn, zonder publiek verzanden de meeste projecten toch in goede bedoelingen. Daarom is zo nadrukkelijk aan de weg timmeren als Anne-Lie de laatste jaren doet erg belangrijk.

Scroll naar top