Stockholm Tivoli voor de Jazz Centrale

Zoals op deze blog te lezen is, speel ik graag en met heel veel plezier voor de jazzcentrale van Kars Veling. Kars is een zeer slimme en goede muzikant annex ondernemer waar ik veel van leer. Vaak zijn de feestjes die ik voor Kars doe jazz optredens. Logisch ook, want jazz boek je bij de Jazzcentrale. Soms echter kiezen mensen voor de Jazzcentrale om een andere reden. De gegarandeerde kwaliteit. Immers, jazzmuzikanten zijn zonder uitzondering goede muzikanten, want jazzmuziek is complexe muziek. Vrijdag 3 juli speelden we tijdens een bruiloft van een stel met een conservatorium achtergrond. Zij wilden wel feestmuziek, maar vooral gespeeld door kundige en inspirerende muzikanten. En natuurlijk met een mooi eerste setje jazzmuziek. Samen met de mijn mede Stockholm Tivoli muzikanten hebben we een pracht avond neergezet in het Schimmelpenninckhuis in Groningen. Anne-Lie had speciaal ook een flink aantal jazzliedjes op het repertoire gezet, maar uiteindelijk speelden we de bruiloftmuziek die we altijd spelen. Gasten zeer tevreden, Kars zeer tevreden. En wij hadden een topavond. En nu vakantie!

Scroll naar top