Het super breedinzetbare Stockholm Tivoli

Soms word ik benaderd door een aankomend bruidspaar voor muziek tijdens hun bruiloft. Ik word dan b.v. benaderd voor achtergrondmuziek tijdens hun receptie, of juist voor feestmuziek tijdens het bruiloftsfeest. Meestal spreek ik voordat we iets vastleggen af met het bruidspaar zodat we elkaar kunnen leren kennen en, belangrijker nog, ik weet wat ze zoeken voor hun feest. Ik laat ze zien wat we allemaal kunnen en graag doen. Zeer regelmatigwordt dan de “muziekbehoefte” verbreed. M.a.w. achtergrondmuziek en feestmuziek, vaak ook nog in opbouwende bezetting. Dus bijvoorbeeld: Eerst een duo tijdens de ceremonie, waarna een instrumentaal trio muziek verzorgt tijdens de receptie om af te sluiten met de bruiloftsband. Of eerst jazzmuziek van Lounge Unit, daarna het vocale duo of trio overgaand in een dampend feest met de partyband al dan niet met blazerssectie of alleen een saxofonist. Dat is zo aantrekkelijk voor de klant omdat je natuurlijk niet voor 3 bands hoeft te betalen. Dus je hebt de perceptie van 3 bands, elk met zijn eigen expertise, voor de prijs van 1. Ja… dat is natuurlijk erg aantrekkelijk. Topmuziek tijdens je bruiloft, je wilt toch niet anders.

Scroll naar top