Danskennis bij Stockholm Lounge Unit

Gelukkig zijn er nog veel jonge mensen die voor hun bruiloft niet kiezen voor de platte weg van de DJ tijdens hun bruiloft. Toegegeven, voor een dansset met dronken mensen het laatste uur van een bruiloftsfeest kan een knallende DJ zeer flexibel alle gasten in hun muziekwensen voorzien. Maar als je gasten binnenkomen en de “dreun” staat al aan, dat vind ik persoonlijk niet zo stijlvol. Het is toch op het mooiste feest van je leven veel leuker om de muziek live gespeeld te zien worden door echte muzikanten. Muzikanten die ook met jullie gasten communiceren, zich bescheiden opstellen en als het kan alle gasten van een passende dans voorzien. Wat is er mooier dan een mooie romantische wals, gespeeld door een heerlijk akoestische setting? Natuurlijk moet de band een foxtrot of quickstep kunnen spelen. Voor dit type bruiloften is Stockholm Lounge Unit de perfecte keus. Zeer bescheiden en prettig aanwezigheidsniveau, sfeervolle muziek inspelend op de wensen van de bruiloftsgasten. Dat is wat je je voorstelt van een romantische bruiloft. Hannah en Jan Oene wilden voor hun bruiloft stijlvolle instrumentale muziek, dat was hun keus. Ze wisten precies wat ze wilden, en het pakte prachtig mooi uit. Veel mensen op de dansvloer en een heerlijk relaxt sfeertje tijdens het hele feest. Het contrast was groot, want elders in het pand was een “ouderwetse” DJ bruiloft aan de gang. Keiharde dreun al bij aanvang, veel dronken mensen enz. Ik weet zeker dat steeds meer mensen zullen kiezen voor echte muziek waarop je ook kunt stijldansen tijdens hun bruiloft.

Scroll naar top