3 Optredens in één weekend met Want2swing

Want2swing speelt een belangrijke rol in mijn leven. Deze Big Band uit Assen speelt mijn composities en mijn arrangementen. Verder ben ik muzikaal leider, wat me de kans geeft de band te laten klinken zoals ik wil dat die klinkt. Omdat we ook bijna klaar zijn met de CD Pragmatic Funk, sta ik met want2swing op, en ik ga er weer mee naar bed. (Bij wijze van spreken). Wat extra leuk is, is dat we dit seizoen heel veel optredens hebben. En heel veel verschillende optredens. B.v. dit weekend. Eerst een CommercieelGala waar we samen met Humphrey Campbell de avond muzikaal dragen. (Overigens stond Stockholm Tivoli op een ander podium ook erg lekker te spelen). Op koningsdag staan we voor een uitzinnige menigte te grooven en funken op een groot buitenpodium (Koopmansplein) in Assen. De dag erna, moeten we in een afgeladen grote zaal van Theater De Nieuwe Kolk de seizoenspresentatie van “ons” theater afsluiten. Allemaal op hoog niveau natuurlijk. Maakt me zeer trots.

Scroll naar top