Band Van Anne-Lie in Theater Andledon

De nieuwe CD van Anne-Lie genereert veel publiciteit en dito optredens. Dat is natuurlijk te gek, want als je veel met elkaar musiceert wordt een band ook steeds beter. En dat is goed te merken. Steeds meer vanzelfsprekendheden en routines komen in het spel. We zijn constant aan het “finetunen” plekjes die beter kunnen nog beter maken. Een mooi groepsproces, waarbij we alle vijf het gevoel hebben dat de liedjes die Anne-Lie allemaal schreef steeds beter tot hun recht komen. Dat is leuk, ook omdat we de komende maanden de grotere podia zullen betreden. We spelen tijdens de traditionele festival dagen met de band en dat zijn vaak de leukste plekken om te spelen. (Alleen al omdat mijn Aguilar versterker dan het best tot zijn recht komt). Gister was echt een top-middag in het prachtige theater Andledon in Den Andel. Wat een lieve mensen en wat een ontzettend leuk publiek. Goed voor Anne-Lie haar zelfvertrouwen. Ze zong gister weer de sterren van de hemel. Te gek !!

Scroll naar top