Want2swing als Gala Big Band.

Want2swing bestaat dit jaar 121/2 jaar. En in die jaren hebben we veel gedaan en bereikt. Eerst alles met Arjen Snijder gedaan, de laatste jaren met een zeer fanatiek bestuur van bandleden. Ondertussen bezig aan de vijfde CD, die eind Mei wordt gereleased. Een belangrijke richting de laatste jaren van de band is het optreden tijdens zeer chique en grote evenementen als Gala’s e.d. Zelf vind ik op een groot evenement niks mooier dan een hele Big Band die live ook artiesten begeleid. Vegas-achtig sfeertje. Dan moet je als Big Band niet alleen kunnen knallen, maar ook achtergrondmuziek kunnen spelen. Tijdens het grote gala t.g.v. de doop van de Kroonborg (een hyper modern offshore schip van de firma Wagenborg) in Delfzijl, kregen we weer eens de gelegenheid te laten zien hoe mooi de meerwaarde van een goede Big Band kan zijn tijdens zo’n evenement. En het pakte geweldig uit. Iedereen was enthousiast. Meer van dit soort dingen graag!!!

Scroll naar top