Zacht spelen met intentie tijdens bruiloft Friesland

Het gaat goed met Stockholm Tivoli. Steeds meer bruidsparen weten de weg naar de leukste bruiloftsband te vinden. Op die manier komen we ook op steeds meer locaties. Op veel van die locaties heb ik in andere hoedanigheden al vaak gespeeld, maar nu komen we er ook met Stockholm Tivoli. Een belangrijke trouwlocatie in Friesland is Kwartier Noord in Katlijk. Deze locatie heeft als belangrijke uitdaging dat het volume niet te hoog mag worden. Overigens één van onze specialiteiten. Maar we werden daar besteld door een bruidspaar met liefde voor festivals. Om die reden boekten ze ook de partyband. Domweg zacht spelen was dus geen oplossing, dan zou de intentie (festival) verloren gaan. De gasten moesten het gevoel krijgen dat ze volledig werden gecharged met muziekenergie maar het volume moest laag. Tja, dan heb je de professionals van Stockholm Tivoli nodig. Iedereen blij. Leuk was dat Erwin Dorius inviel voor Bert Kamping. Nu hebben we die plek dus ook dubbel bezet. We hopen de komende tijd nog veel te spelen in Katlijk!!

Scroll naar top