Jazz-n voor De Jazz Centrale in Leeuwarden

Ik ben er zo blij mee. Mijn contact met Kars Veling van De Jazz Centrale. Want als ik ergens van houd, qua optreden, qua werk, dan zijn het de kleine bijna akoestische optredens waarbij de klant echt heeft gekozen voor de kwaliteit van jazzmuziek. Het fijne van dit werk is ook dat we in dit genre geen last hebben van allerlei soms zeer matig spelende amateurs die denken (vaak voor hetzelfde geld als professionals) net zo’n product aan de klant te kunnen leveren als professionals. Ze wagen zich er gewoon niet aan, en terecht. Met 2 of 3 mensen 4 of 5 uur achtergrondmuziek maken, op hoog niveau en uit het hoofd, is bepaald geen sinecure. Dat moet je (ook) aan de professionals overlaten. In Leeuwarden hebben ze dat begrepen, want daar zitten we veel de laatste jaren. En met heel veel plezier.

Scroll naar top