2 Optredens met Big Band Want2swing

Big Band Want2swing is een parel. Werkelijk!! Het niveau van de band is hoog, de muzikanten zeer gemotiveerd. Met deze band kunnen we werkelijk de mooiste en beste feesten doen. Helaas, is het in deze tijd moeilijk om met zo’n band een mooi podium te vinden. Geheel te onrechte werd dit weekend maar weer eens bewezen. Alle facetten waar een groot orkest in kan excelleren kwamen aan bod. Artiest begeleiden, gala-orkest met diverse prijs-uitreikingen in een grote zaal vol hotemetoten, dansorkest, feestband. Zondag 31 Augustus speelden we tijdens de Uitmarkt van theater “De Nieuwe Kolk” in Assen. Speciaal voor die gelegenheid hebben we repertoire ontwikkeld om zangeres Ageeth de Haan live te begeleiden. Maandag 1 september waren we op het podium bij de uitreiking van de Drentse Cultuur prijzen. Ook omdat we daar in het verleden zelf prijswinnaar waren. Prachtige avond, waar de meerwaarde van een prachtig orkest op het podium zeer tot zijn recht kwam. Nu snel door met nieuwe projecten zodat steeds meer mensen en publiek deze prachtige parel kunnen bewonderen.

Scroll naar top