Ritmesectie trapt CD opnames af.

Met Big Band Want2swing proberen we om de 2 a 3 jaar een CD met eigen stukken te produceren. Dat is een prachtig doel om naar te werken met zo’n Big Band. Natuurlijk proberen we ook vaak op te treden, dat doen we overigens vaak ook met covers, maar het ontwikkelen van eigentijds vocaal Big Band repertoire vinden we ook heel erg leuk om te doen. Vooral omdat de band muzikaal nog steeds groeit. Dat bleek afgelopen zondag ook wel in de Sound Balance Studio in Foxhol, waar de ritmesectie de eerst basis legde voor de verdere opnames. 12 stukken stonden er op het programma. Voorwaar geen sinecure. Maar met de talenten die bij ons in de ritmesectie zitten was het zo gepiept. En ik heb al tracks terug geluisterd. Klinkt werkelijk fantastisch. Als we dit niveau vast houden komen we misschien wel in “de Wereld Draait Door’.  Tegenwoordig het ultieme einddoel voor iedere band.

Scroll naar top