Tick Tick Boon nu echt van start

Vorige week zijn de repetities begonnen van de landelijke musical Tick Tick Boom, waarmee ik de komende maanden door heel Nederland toer. Al bijna een jaar geleden afspraken gemaakt met Bastiaan Roeters de (Groningse) producent van deze prachtige musical.  Hoewel de musical dus een (prettige) Groningse basis heeft, heeft hij toch een landelijke allure met de hoofdpersonen John Vooijs, Rene van Wegbergen en Sander van Voorst. Heel indrukwekkend om met deze geweldige sterren in één productie te staan. Ik ben werkelijk onder de indruk van al dat talent. Helemaal als het gaat om werkelijk meespelen (als figurant) in het verhaal. Gaat behoorlijk langs mijn comfort zone, toneelspelen. Maar het spelen van de popliedjes met alleen mijn basgitaar is super leuk. Al met al is de eerste week, met instuderen, montage en generale repetitie een erg leuke ervaring, waarbij je de voorstelling ziet groeien. Indrukwekkend is ook de professionaliteit van regisseur en vertaler Koen van Dijk. Leerzaam weekje !!

1 reactie op “Tick Tick Boon nu echt van start”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top