Jazzmuziek met voor de Jazz Centrale

De vorig jaar begonnen samenwerking met de Jazz Centrale van Kars Veling (www.jazzcentrale.nl) werpt nog steeds zijn vruchten af. Zaterdag 15 Februari mochten we weer eens voor deze super organisatie op pad. Optredens voor de Jazz Centrale zijn altijd een feest omdat de mensen die daar boeken echt bewust kiezen voor jazzmuziek. Logisch ook, je gaat niet naar de Jazz Centrale voor Nederlandstalige Hoempa muziek. Betekent dat je werkelijk een avond jazz op niveau kan spelen. In mijn geval is het extra boffen omdat ik met 2 grote jazz beloften van de toekomst mag spelen: Tony Hoyting en Joost van der Beek. Alles klopte gister. Klanten waren erg vriendelijk en dankbaar, locatie was gastvrij en muzikant vriendelijk (El Zorro Buinen) en het trio was zeer inspirerend. Super avond.

Scroll naar top