Soul Vaccination wordt wakker

Ik heb een nieuwe basversterker gekocht, een Aguilar DB 751 buizenamp. Met 2x 12′ kasten eronder (Aguilar SL112). Nu ben ik dus qua versterking helemaal het mannetje, dus wil ik weer op de grote podia bassen. Tijd dus om eens wat mede muzikanten te polsen of het geen tijd wordt Soul Vaccination uit zijn 7 jaar durende winterslaap te wekken. Met Soul Vaccination hebben we namelijk tussen 2001 en 2006 op prachtig grote podia staan spelen. 3x buitenlucht centrum Groningen. (2x Swinging Groningen, 1x Queensnight Grote Markt) vele grote jazzfestivals, bv Jazz in Duketown (2x) Bredajazz enz. Verder bevrijdingsfestivals, bluesfestivals en noem maar op. Allemaal prachtige podia voor mijn nieuwe Aguilar vriend. Ik krijg veel positieve reacties, dus er gaan vast prachtige optredens volgen. Eerst maar even een website gemaakt. Dat is tegenwoordig wel echt noodzakelijk. www.soulvaccination.nl Welkom !!

Scroll naar top