Josee Koning en het Stageband Combo

Het leven kan soms mooi zijn. (Vaak eigenlijk) Sta ik zomaar ineens te spelen in het Ziggo-dome met 1 van mijn jeugd helden Josee Koning. Nu heb ik al 2x een toer met Josee gedaan. (Happy Days Are Here Again 1995 & 2005) dus op zich was dat voor mij niet heel bijzonder. Wat het wel heel bijzonder maakte was dat we Josee mochten begeleiden bij datgene waar ze beroemd mee is. Het zingen van Braziliaanse muziek. Josee is werkelijk een autoriteit in het zingen van Zuid-Amerikaanse muziek. Met haar band Batida bracht zij iedere zichzelf respecterende ambitieuze lichte muziek student begin jaren ’90 het hoofd op hol. Geweldig band met dito stukken en dus de onvolprezen zang van Josee Koning. En ze is het nog niet verleerd. Al bij de repetitie rolde de klasse onze oren in. Het was heerlijk. Ook de band was overigens niet voor de poes met Dennis Elderman, Tony Hoyting, Joost van der Beek, Steven Sluiter, Libbe Oosterman, Pascha Shcherbakov.

Scroll naar top