Stockholm Tivoli voor Nedtrain Haren

Afgelopen vrijdag 15 November een optreden gedaan met Stockholm Tivoli. De klant belde in eerste instantie voor Stockholm Lounge Unit, wat natuurlijk een zeer goede keus was geweest. Maar na even te hebben gepraat met de klant over wat de sfeer van het feest zou zijn, en wat de achtergrond was van het publiek heb ik de klant geadviseerd om het trio met zang van Stockholm Tivoli te boeken. (Het gaat overigens ook wel eens andersom). Kijk achtergrondmuziek kent vele gedaantes en nuances. De functie van een bandje tijdens een evenement is natuurlijk altijd meer dan alleen de muziek. De ambiance, de stijl, maar vooral ook de communicatie met het publiek. Soms moet dat low-profile, als de gasten elkaar kennen en er veel met elkaar wordt gepraat. Soms ook heeft de band de functie van gezelligheid, mensen een welkom gevoel geven. Als de gasten elkaar niet zo goed kennen, en in een vreemde omgeving binnen komen, dan kan een communicerend bandje erg prettig zijn. “Iets meer op de voorgrond achtergrondmuziek” zou je het kunnen noemen. En dat gaat het best met een zangeres, die tijdens en na het zingen met het publiek communiceert. En dat doet Anne-Lie. Leuk feestje in Haren, tussen de treinen. Heel bijzonder.

Scroll naar top