Jazzmuziek met Tibor Elferink en Tony Hoyting

Ja, september jazzmaand zou je bijna kunnen zeggen. Hoewel ik dit weekend ook weer 2 optredens heb met Stockholm Tivoli, wat natuurlijk popmuziek is, heb ik deze maand wel heel veel jazzoptredens gedaan. Heerlijk, en lekker om voor de Stageband CD-opnames van volgende week zoveel op mijn contrabas te spelen. De blaren van het eerste optreden na de (6 weken durende) vakantie zijn volledig vereelt, dus geen invloed meer op de sound. Gister met Tibor Elferink en Tony Hoyting gespeeld in Zwolle. Echt een feest. Tibor speelt de sax bijna zoals Stan Getz dat doet, super relaxed en cool. Laat dat na de hectische dinsdag van gister nu precies de “mood” zijn waar ik zelf ook in zat. Leuk was dat Tibor ook een paar stukkies had meegenomen die ik normaal gesproken nooit speel. Goed voor de repertoire kennis en de variatie. Top middag !!

Scroll naar top