Heerlijk concert Big Band Want2swing in de Amer

Afgelopen zondag mochten we voor het eerst met Want2swing spelen in het bekende culturele caf├ę de Amer in Amen. Vele grote helden gingen ons voor in deze roemruchte kroeg. Bijzonder is dat 1 van onze zangeressen Marike Schepers de dochter is van de uitbaatster van de Amer. Omdat de Amer heel dicht bij Grollo ligt, lag het voor de hand om de band een beetje de bluesrichting op te laten gaan. Daartoe heb ik 2 typische bluesnummers gearrangeerd voor Big Band. “The Thrill Is Gone” heb ik laten lijken op het het origineel, en het bekende “Window Of My Eyes” heb ik totaal omgebouwd naar de typische Want2swing sound. Dat werd enorm gewaardeerd door het enthousiaste Amer publiek in de zeer goed gevulde kroeg. De band klonk ook fantastisch om eerlijk te zijn. We hebben voor het aankomende jaar grote plannen. We willen met de band graag grote landelijk bekende solisten gaan begeleiden. En de samenwerking met het Assense theater “De Nieuwe Kolk”, waar we al sinds de oplevering van het nieuwe gebouw de huisband van zijn, zal verder worden ge├»ntensiveerd. Verder zal er in 2014 een nieuwe CD verschijnen met allemaal eigen composities van bandleden. Funky natuurlijk, want dat is ons profiel. (Foto’s Roelf Rozema)

Scroll naar top