Stockholm Tivoli dorpsfeest buiten op het plein.

Tja, buiten optredens. Het kan tegenvallen, met regen en kou en wind, daardoor weinig publiek en ongezelligheid. Maar het kan ook meevallen (en niks er tussenin eigenlijk). Gister was het super. Het weer was heerlijk, de entourage grandioos, en de band weergaloos. Met Anne-Lie in de rol van entertainer en natuurlijk zangeres zetten we het hele dorpsplein van Langweer op z’n kop. Het is natuurlijk altijd moeilijker om een feest te maken op plekken waar het nog geen feest is. Kijk een bruiloft of bedrijfsfeest is al een feest als je begint. Bij een buiten optreden in een dorp, zijn alle “feestgangers” passanten. Dat zou de reden kunnen zijn waarom er in dat soort “settings” vaker voor de veiligere meer volkse oplossing wordt gekozen. B.v. Jannes of Frans Bouwer of alleen maar een DJ. Gelukkig zijn er ook mensen met een beetje stijl en lef, en die boeken gewoon een leuke band. Veel verrassender en sfeervoller. Langweer maakte de goede keus en dat resulteerde in een heerlijke zwoele zomeravond. Met een prachtig feest. Leuk.

Scroll naar top