Partyband Stockholm Tivoli

Bij het ontwikkelen van een nieuw product, moet je altijd bedenken wat je toevoegt aan de markt. (BNR wijsheid). Stel jezelf de vraag: “Wat maakt mijn product uniek?”. Het antwoord bij mijn product Stockholm Tivoli is simpel: “Wij zijn de breedst inzetbare band van Noord Nederland”. ¬†Bewijs wordt deze maand wel geleverd. 2x trio bezetting met stijlvolle en moderne vocale achtergrondmuziek. Een paar optredens met de “bruiloftsband” bezetting, waarbij je (vaak) rustig begint om later op de avond te knallen met de grootste hedendaagse en vroegere hits. Maar we spelen deze maand ook 2x in echte partyband bezetting. Met een blazerssectie en Bert Kamping. Bert en Anne-Lie zingen al meer dan 20 jaar samen, en de interactie tussen die 2 is fantastisch op het podium. Gister speelden we in het Noord Hollandse “de Rijp” met deze bezetting. Wat een hoogtepunt weer. Groot podium, veel licht, veel geluid. Super enthousiast publiek, dat enorm heeft staan dansen. Echt een feest in alle opzichten.

Scroll naar top