Met band van Anne-Lie Persson in de Oude Rechtbank

Gistermiddag (zondag 23 Juni) gespeeld met de band van Anne-Lie in de Oude Rechtbank van Appingedam. Een verrassend leuke en goed klinkende locatie hier in Noord Nederland. Mooi hoge grand café-achtige setting aan het water midden in het centrum van Appingedam. Het leuke was dat de zaal gedurende het hele concert behoorlijk gevuld was. Er waren gasten speciaal voor Anne-Lie gekomen, maar er liepen ook flink wat mensen spontaan in en uit. Door het fijne geluid (alles is van hout daar) hebben we heerlijk gespeeld. En.. we hebben een nieuw liedje van Anne-Lie gespeeld: Elena klonk prachtig! Leuk was dat Jasper Westerhof er weer eens bij was. Hoewel Tony Hoyting hem heel vaak uitstekend vervangt, is Jasper uiteindelijk de man die ook de CD heeft ingespeeld, en er vanaf het begin al bijzit. Gewoon een heerlijke easy middag soul, pop en jazz songs. Lekker gespeeld, goede sfeer.

Scroll naar top