Fotoshoot Stockholm Tivoli

Stockholm Tivoli is een erg leuk bandje. Dat zeg ik altijd tegen (potentiële) kopers om het bandje te verkopen. Maar voor mij en de muzikanten die meedoen met Stockholm Tivoli is het ook heel erg leuk. Er is duidelijk een goede klik en veel enthousiasme om veel te spelen met deze club. Toen we 2 jaar geleden begonnen met deze band hebben we met speciale redenen ervoor gekozen om Anne-Lie het gezicht van de band te laten zijn. Dus al het officiële foto materiaal en bv de introductie clip hebben we rond haar prachtige verschijning ontwikkeld. Nu na twee jaar is zij natuurlijk nog steeds het centrum van de campagne, maar gaan we ons via onze website meer als band presenteren. Dus met band foto’s van alle mogelijk combinaties die Stockholm Tivoli kent. (van trio tot nonet) en met natuurlijk ook Bert Kamping die we in de toekomst net als deze maand  veel hopen mee te nemen met onze “Stockholm Tivoli Rode” band bus.  In Noord Nederland is de beste fotografe voor bands zonder twijfel Leonie Kuizenga. Voor de beste foto’s van de beste band moesten we die dus hebben. Na een inspirerende foto shoot ochtend hoop ik jullie binnenkort de nieuwe foto’s te kunnen laten zien. Voor NOG meer optredens.

Scroll naar top