Dijken met het sextet van Stockholm Tivoli

Hoe wel het me niet snel genoeg gaat, hebben we met Stockholm Tivoli de afgelopen 2 jaar al een aardig aantal optredens gedaan. Vooral Juni is een zeer drukke maand dit jaar. Het leuke is dat in deze maand heel veel combinaties met elkaar spelen. Sowieso spelen we deze maand met een trio, kwintet, het sextet, een oktet en zelfs 28 Juni met het nonet. Wat het extra leuk maakt is dat, omdat alle plekken op zang en bas na dubbel bezet zijn, we ook met veel verschillende combinaties spelen. Gister weer een totaal andere band dan afgelopen weekend, maar toch dezelfde hoge kwaliteit!! Wow wat hebben we weer staan dijken gister op de bruiloft van Gerwin en Karin in de Paalkoepel aan het Paterswoldse meer. Het leuke was dat we, voor dat we met het sextet speelden, eerst het diner stijlvol begeleide met ons heerlijke jazztrio: Stockholm Lounge Unit. Tja, als je zo’n blog als deze leest dan denk je: “Ik kan voor alle stijlen en bezettingen terecht bij Flatsharp Productions.” Dat klopt helemaal, vooral als je je realiseert dat Big Band Want2swing in Meppel de opening verrichte van Meppel Culturele hoofdstad. Verscheur alle adressen van boekers maar, 1 telefoonnummer is nog maar belangrijk voor (bijna) al uw entertainment wensen. Het telefoon nummer van Marco Kerver van Flatsharp Productions. 🙂

Scroll naar top