Dansmuziek met trio Stockholm Tivoli

Dat gebeurt steeds. Pak ik op vrijdagavond de spullen voor een mooie en verstilde avond achtergrondmuziek met het trio, loopt het uit op een ordinaire danspartij. Ligt het aan de tamboerijn van Vincent? Of komt het omdat we zo letten op het publiek dat we bij de minste dansbehoefte onmiddelijk inspelen op de vraag vanuit het publiek. Vrijdagavond speelden we met Stockholm Tivoli (3) in de zeer sfeervolle “Herberg van Smallingerland” in Rottevalle. Prachtige entourage voor een chique feestje. Als ik de meeste hapjes aan mijn neus voorbij laat gaan, dan is het vaak behoorlijk “culinair”. En.. heel vriendelijke mensen. Leuk was dat de gasten van het bruidspaar en het bruidspaar zelf duidelijk muziekliefhebbers zijn. Zij luisterden aandachtig naar hetgeen we speelden. Echter… vanaf een bepaald moment moest er gedanst worden. Zonder drums, dat is hard werken. Maar dat kunnen we. Vincent Grit en Anne-Lie Persson zijn ware professionals. Erg leuk feestje.

Scroll naar top