Chique met Anne-Lie in het Apollo Hotel Amsterdam

Soundcheck voor ALH in Amsterdam

Zoals al eerder opgemerkt via dit blog, gaat de CD van Anne-Lie nog steeds boven alle verwachtingen. Erg veel airplay, en screenplay (Fred onze buurman was gister in Drenthe en zag hem daar weer voorbij komen bij TV Drenthe) en veel mooie kleine optredens. Ook grotere trouwens, want volgende week staan we met de grote band (helaas zonder toeters) op “Swinging Groningen”. Afgelopen dinsdagavond 4 Juni hadden we iets heel bijzonders. We waren uitgenodigd via de Zweedse Ambassade te spelen tijdens de uitreiking van de Nederlands-Zweedse business prijs van de Swedish Chamber Of Commerce. Anne-Lie mocht na alle officiële plichtplegingen nog 4 liedjes spelen voor alle die “hotemetoten”. Erg bijzonder om mee te maken. 🙂

Scroll naar top