Stockholm Lounge Unit van der Valk Emmen

Vanaf deze week is het tot aan de grote vakantie heel erg druk hier. Veel schrijfklussen (hele leuke ook) maar ook veel optredens!! Met allerlei combinaties, vooral ook veel met de Stockholm Combinaties. Maandag Stockholm Tivoli in Nijeveen buiten en gister, donderdag 23 Mei via Vocal Music van Bert Kamping met Stockholm Lounge Unit in het van der Valk Emmen. Bandje groeit en groeit. We bestaan uiteindelijk nog maar 3 maanden, maar zijn door de zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding al veel aan het spelen. Dat is voor iedereen goed. Voor de klant, want die hebben het beste bandje tegen de gunstigste prijs 🙂 en voor ons, want wij zijn heerlijk aan het spelen en aan het bouwen voor de toekomst. Zo gaan we musicerend de crisis uit. Kan niet leuker !!!

Scroll naar top