Opening nieuwe Fries Museum

Ja, als muzikant ben je een bevoorrecht mens. Gisteravond 16 Mei mocht ik samen met Felix Degenaar en Arend Huisman al een kijkje nemen in het nieuwe gebouw van “het Fries Museum” dat officieel pas in september haar deuren opent voor publiek. Prachtig gebouw midden in Leeuwarden, slim gepositioneerd recht boven parkeergarage “Zaailand”. Scheelt weer qua sjouwen. Dat viel deze keer mee trouwens, want het was zo  goed als akoestisch. Prachtig intiem sfeertje met een heerlijk spelende Felix (op zijn nieuwe Nord) en een altijd even professioneel spelende als expressieve Arend Huisman. Veel “bobo’s” gespot, met even zovele “auto’s (bolides) met chauffeur”. Ik kan zo iedere avond wel werken. Geen seconde niet naar mijn zin gehad. Heerlijk.

1 reactie op “Opening nieuwe Fries Museum”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top