Spelen in Leeuwarden voor de Jazzcentrale

Kijk, dat zijn de gigs. Samen met pianotalent Tony Hoyting op stap om een optreden te geven tijdens de afterparty van een super drukke avond in theater “de Harmonie” in Leeuwarden. Namens de Jazzcentrale van Kars Veling verzorgden we daar een optreden ter verhoging van de gezelligheid, ter ondersteuning van een grote “kaasttour”. “Old Amsterdam” deelt kaasblokjes uit, en wij spelen onderhoudende jazzmuziek. Wat ik grappig vind is dat zoveel mensen dat waarderen. Je ziet mensen genieten van een zaterdagavond op niveau. Eerst een voorstelling naar eigen keuze (500 bij Lebbis en 1000 bij Blöf) en daarna lekker bijkletsen in een perfecte ambiance voor het oprechte weekend gevoel. Volgens mij wordt er veel te weinig georganiseerd in Nederland. Deze avond was voor bijna iedereen leuker dan een avondje TV. In ieder geval voor mij en mijn bijna 200 jaar oude zacht grommende contrabas vriend.

Scroll naar top