Volgend jaar bassen in de musical “Tick Tick Boom”

Tja, op mijn oude dag krijg ik het nog druk. Nu wil ik ook niks liever, en met die oude dag valt het ook wel mee. Maar… Zoals te lezen valt hier op de website lopen de beide Stockholm formaties boven verwachting. Daar ben ik uiteraard zeer blij mee, omdat dat zo heerlijk is om te doen. Maar mijn voorliefde voor theater is de laatste jaren ook enorm gegroeid. Ik probeer ieder jaar naast alle “snabbels” ook een productie in de theaters te doen. Dit jaar was dat de musical Wicked, daarvoor bv Urine Town of Ciske de Rat. Volgend jaar ga ik bassen bij de productie van Bastiaan Roeters: Tick Tick Boom. Een zeer uitdagende musical met een prachtige cast, en een indrukwekkende speellijst. Vanmiddag samen met Dennis Elderman en Bastiaan de laatste afspraken gemaakt en samen de knoop doorgehakt. Dus vanaf Maart 2014 toer ik ruim 2 maanden door heel Nederland. Zin in !!!

Scroll naar top