CD van Anne-Lie brengt ons op bijzondere plekken

Als ik eerlijk ben heb ik nooit heel veel gehad met de wereld van de popmuziek. Veel gaat om uitstraling, conservatisme wordt verward met innovatie, en dat allemaal zonder dat er een cent in omgaat. Veel te veel beginnende bands dingen naar de sympathie van één enkele DJ. Naar sfeertje, waar je als oude geitenbreier niks te zoeken hebt. Jammer, want ik houd wel erg van popmuziek. Alle optredens van Soul Vaccination waren een feest en nu ook de “toer” van Anne-Lie is erg leuk om te doen. Mijn ergernis over het “popwereldje” heeft langzaam plaats gemaakt voor verbazing en verwondering. Ik zie allerlei bandjes enorm hun best doen om “hip” te zijn en overal (gratis) te spelen. Best goede bandjes en vooral heel veel. Ik ben erg blij dat ik niet afhankelijk ben van die wereld,  dat ik er af en toe als passant doorheen wandel. Laten we gewoon muziek maken, en daarvan genieten!!!. Overigens was het gister in café Sally’s in Winschoten voor Dollard Radio wel heel erg leuk, en was iedereen heel erg positief en lief voor ons. Dat dan weer wel.

Scroll naar top