Anne-Lie Persson bij TV- Fryslan

Fascinerend te zien hoe Anne-lie naamsbekendheid verwerft. Aan de hand van Peter Funcke is ze sinds het uitbrengen van de CD zeer fanatiek bezig om “in the picture” te komen. Daar heb ik veel respect voor, vooral ook omdat ik dat gedeelte van CD’s uitgeven altijd volledig vergeet. Peter Funcke zei gister tegen me: Na de CD- presentatie begint het pas. Helaas moet ik toegeven dat het dan voor mij vaak al voorbij was. Soms ben je 3 jaar bezig met een CD-project. (Componeren, arrangeren, instuderen, opnemen, afmixen, masteren) Dan ben ik er ook wel zo zat van, dat ik andere dingen wil gaan doen. Anne-Lie heeft dat aspect van CD maken duidelijk beter begrepen dan ik, en met resultaat. Meer dan de helft van alle CD’s zijn al weg en de rest gaat er ook zeker doorheen. Bijzonder vind ik dat. Het is haar wat mij betreft van harte gegund, ze werkt er keihard voor. (En ze is natuurlijk ook heel erg goed !!!) Gister waren we voor haar CD te gast bij Noarderwyn TV Fryslan. Ondanks het lange wachten erg leuk om te doen.

Scroll naar top