Website Stockholm Lounge Unit online!!

Afgelopen week bezig geweest met het in orde maken van de website van Stockholm Lounge Unit. Idee erachter is dat het erg moet lijken op de website van Stockholm Tivoli. (i.v.m. coherentie) maar natuurlijk iets minder “uitbundig”. Het gaat uiteindelijk om achtergrondmuziek en easylistening. Omdat de website moet lijken op die van Stockholm Tivoli moest ik bv een welkom filmpje maken voor de eerste pagina, en hadden we een videodemo nodig. Al met al behoorlijk wat werk, ook omdat ik niet echt veel verstand heb van webpage ontwikkeling. Maar na wat goede tips van held “Libbe Oosterman” is het me toch gelukt, en ben ik erg tevreden over het resultaat. Nu de vindbaarheid nog, want dat is een verhaal apart 🙁 . Check de website via: www.stockholmloungeunit.nl of via www.achtergrondmuziekgroningen.nl en vergelijk hem maar eens met: www.stockholmtivoli.nl

1 reactie op “Website Stockholm Lounge Unit online!!”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top