Geen half werk met Stockholm Lounge Unit.

Vanaf volgende week staan er optredens van Stockholm Lounge Unit in de agenda. Dan moet alles dus in orde zijn. Het is een vast protocol: Foto’s, Video demo, website, visitekaartjes, banier. Ook voor dit jazztrio heb ik alles nu in orde en kunnen we op pad. Nu zou je kunnen denken: “Is het niet belangrijker dat je 5 uur onafgebroken muziek kan maken?”. Natuurlijk, maar dat kunnen we al jaren. Dat is het lekkere van een bandje beginnen met de beste professionals van Noord Nederland. Muziek inhoudelijk is het al top kwaliteit zonder er iets voor te hoeven doen. Als ik nu zorg dat alles wat met Stockholm Lounge Unit gebeurd dezelfde hoge kwaliteit heeft als het muziek inhoudelijke deel, dan komt het al met al helemaal goed. (www.stockholmloungeunit.nl)

Scroll naar top