Stockholm Tivoli krijgt een klein broertje

Muziek maken is het mooiste wat er is. Arrangeren is te gek, lesgeven is leuk. CD produceren is opwindend. Maar het leukst is het om met een paar vrienden op pad te gaan, je instrumenten neer te zetten en muziek maken. Gelukkig hebben we met Stockholm Tivoli geen klagen en zijn we lekker veel aan het spelen. Om het product nog dichter bij de klant te brengen (En dus misschien nog meer te spelen) hebben we een nieuw concept bedacht. Stockholm Lounge Unit !! Goedkoper omdat we akoestisch spelen en dus geen geluid en licht meenemen. Achtergrond muziek zoals ik dat al decennia maak. Jazzy op de achtergrond tijdens recepties, netwerk meetings of bv bruiloften. En, in tegenstelling tot Stockholm Tivoli waar we werken met een pooltje van muzikanten, met vaste leden. N.l. Steven Sluiter en Allard Gosens. Nu bezig met de website maar het logo en de foto’s zijn al klaar. (Dank Leonie Kuizenga en Arjen Snijder. Vakwerk)

2 reacties op “Stockholm Tivoli krijgt een klein broertje”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top