Teaser Stageband 20 November Huize Maas

Zoals eerder op mijn website te lezen is geweest speel ik sinds anderhalf jaar weer bij de Stageband. Met maar 1 doel: uitdagende innovatieve jazz muziek maken. Dus veel origineel werk of op zijn minst uitdagend Big Band repertoire. Het eerste concert dit jaar zal zijn met als gastsolist Ben van Gelder. Hij heeft al in de zomer stukken van zijn laatste plaat opgestuurd. Daar hebben de arrangeurs van de Stageband (Tony Hoyting, Steven Sluiter en ondergetekende) uitdagende nieuwe arrangementen voor geschreven. Deze stukken gecombineerd met het moeilijkste werk van internationale top-arrangeurs resulteert in een prachtig programma. Hopelijk komt er veel publiek, we kunnen uw steun goed gebruiken. Marcel van der Sluis maakte een prachtige teaser. “Kiek moar eem”

httpvh://www.youtube.com/watch?v=PW-kZpaegUo

Scroll naar top