Stockholm Tivoli met de Bus

Anne-Lie en Vincent in actie

Sinds afgelopen zomervakantie hebben we met Stockholm Tivoli de beschikking over een prachtige (Mercedes Vito 1.5) bus. (zie eerdere blog) Natuurlijk om alle spulletjes in te vervoeren die je nodig hebt om een goed optreden te verzorgen. En ook wat reserve spulletjes. Mocht bv een mengtafel het begeven, dan hoeft niet het hele feest te worden afgelast. (handig :)) Bijkomend voordeel van die bus is dat we de laatste tijd vaak met z’n allen naar een optreden rijden. Dat is erg gezellig en veel veiliger (qua s’nachts terug rijden). Dit weekend speelden we met Stockholm Tivoli tijdens een prachtig 50-jarig verjaardag feest in Eck en Wiel (Betuwe). Jarige Jet Esther had kosten nog moeite gespaard om er echt iets bijzonders van te maken. Ons bandje op zijn best: 2 uur zeer bescheiden achtergrondmuziek (tijdens het diner) om daarna het feest naar ons toe te trekken met swingende disco en rock muziek. We deden het te goed, want na 5 uur spelen mochten we niet naar huis maar hebben we er nog maar een half uurtje bij gedaan.

Scroll naar top