Stockholm Tivoli geniet in Van Der Valk Emmen.

Gelukkig gelukkig gelukkig.. Wat ben ik blij dat ik nooit hoef te kiezen voor een bepaalde stijl muziek of manier van spelen. Ik heb al vaker geschreven op deze blog dat ik enorm kan genieten van een commerciĆ«le avond waar een beroep wordt gedaan op je flexibiliteit en repertoire kennis. Natuurlijk zijn de Big Band avonden met Want2swing en de Stageband heerlijk om te doen, en het is duidelijk dat je een kick krijgt van invallen in de musical “Wicked”. Ook de ingetogen concerten met Treats of de band van Anne-Lie zijn hoogtepunten. Maar toch… De hele avond muziek maken met Vincent Grit, Dennis Elderman en Anne-Lie Persson, de laatste hits spelen of juist afgetrapt feest repertoire. Ik zou het niet kunnen missen. Het is simpelweg genieten.

Scroll naar top