Het is bijna zo ver

Ik heb er hier op deze pagina al menigmaal over bericht. Samen met mijn vrouw Anne-Lie Persson werk ik al een tijd aan haar debuut CD. Deze CD zal verschijnen onder mijn label FlatSharp Productions (dat is de 11-de CD onder dit label). De officiële release zal zijn 1 Januari 2013, maar er is een CD-presentatie voor vrienden en belangstellenden op Zondag 9 December 2012. Daar zullen de eerste exemplaren al te krijgen zijn. Hoewel het een langdurig proces is geweest (circa 3 jaar) hebben we samen enorm genoten van het maken van dit album. We zijn dan ook enorm trots op het resultaat. Er zijn een heleboel redenen waarom dit voor mij zo’n bijzonder proces is geweest. Allereerst heb ik Anne-Lie op de toppen van haar kunnen zien opereren, en gezien hoe onvoorstelbaar veel zij weet van zingen en stembeheersing. (En hoe mooi ze zingt !!) Maar het leukste vind ik de liedjes. Prachtige kleine denk momentjes met zeer verrassende melodieën en vaak onverwachte schitterende harmonieën. Ik hoop maar dat deze CD Anne-Lie brengt wat ze verdient, n.l. waardering voor een groot vakmanschap en toewijding . (En veelzijdigheid)

Scroll naar top