Stockholm Tivoli flink op dreef

Wow, dat zijn de avonden. Muzikanten vinden elkaar, geluid is goed, ambiance inspirerend. Zaterdagavond 13 Oktober in een boerenschuur bij Delger Fourage. Varken aan het spit en grooven maar. Heerlijk staan spelen en zingen, en voelen dat de band groeit en groeit. Natuurlijk is het niveau vanaf het begin hoog geweest. Ieder Stockholm Tivoli lid kent de klappen van de “snabbel” zweep tot in zijn diepste vezels. Alle leden staan hun groovy mannentje (en vrouwtje) als het erop aan komt. Maar voor de goede luisteraar krijgen de details nu aandacht. In bv het koorwerk of de arrangementen. Van A orkest naar A++. Als je ons hebt horen spelen wil je echt geen ander bandje meer, dan wil je Stockholm Tivoli op je eigen feest. Of dat nu gaat om een swingende bruiloft of om stijlvolle achtergrond muziek. Op je eigen feest wil je toch gewoon het beste.

Stockholm Tivoli in actie in Drieborg
Scroll naar top