Nieuw filmpje CD-presentatie BB W2S

Ja… het is even knutselen, maar na een hele week arrangeren heb ik mezelf een “knutsel-middag” gegund. Het resultaat is het derde liedje van de CD-presentatie dat van beelden is voorzien. Al die liedjes zijn verschenen op de CD: “Welcome To My Mind” die we in Juni hebben gepresenteerd. Op deze CD staan 14 door mij gecomponeerde en gearrangeerde liedjes. Prachtig project, ook al omdat deze Big Band (mede door vele personeels wisselingen) enorm is verbeterd de afgelopen jaren. Daardoor moet ik steeds complexer materiaal schrijven en krijgen de stukken steeds meer diepgang. Qua tekst geldt dat overigens niet bepaald voor deze, want die is aan de “platte” kant.
Tja, mijn favoriete genre !!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=LYDsP6HqyJo&feature=youtu.be

Scroll naar top