Aangepast volume met Stockholm Tivoli

En dat maakt Stockholm Tivoli een betere keus dan bijna alle andere orkesten. Heel veel bruiloft bands spelen dezelfde nummers natuurlijk kennen we elkaars repertoire. Veel recente hits, rock muziek, seventies disco, smaakvol Nederlandstalig. Uiteraard hebben wij dat ook allemaal op ons repertoire. Wat ons onderscheidt is dat we, door de hoge kwaliteit van onze muzikanten, (stuk voor stuk landelijke toppers) ook op een aangepast geluidsniveau met dezelfde intentie een feestje kunnen maken. Gisteravond speelden we tijdens het prachtige bruiloft feest van Kimbel en Janet  op landgoed Westerlee. Een echte A-locatie in Groningen. Het feest was in het tuinhuis, en toen ik daar binnenstapte zag ik het al: Hier moeten we echt niet te hard spelen want dan hoor je helemaal niks meer. (qua akoestiek). Daar kwam bij dat er minder dan 50 gasten waren. (super knus) Veel bands zouden misschien in die situatie zijn overgestapt naar achtergrond muziek of ze zouden veel te hard spelen. Stockholm Tivoli speelde het volledige bruiloft repertoire (disco, rock enz) met een feestelijke intentie maar op aangepast volume. Dan rendeert kwaliteit!!

Scroll naar top