Nieuwe videoclip AnneLie

Tja, midden in de vakantie gebeurd er qua Flatsharp Productions natuurlijk niet zoveel (hoewel ik al wel weer aan het schrijven ben hier in Zweden). Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De zus van Anne-Lie, Erica Skogen, heeft een eigen Zweedse zangcarrière. Op haar laatste CD: “Nar Jag Dör” zingt Anne-Lie een duet met Erica. Opgenomen in Februari toen we ook hier op vakantie waren. Afgelopen weekend hebben we hier een Clip opgenomen met wat nieuwe middelen. Filmen met de Spiegel-Reflex fotocamera, om zo meer diepgang in de beelden te krijgen. Moeilijk genoeg qua belichting en contrast e.d.. Blijft natuurlijk een vak apart, wat bij voldoende budget zeker door professionals moet worden gedaan. Aan de andere kant krijg je met beperkte middelen, door het maken van dit soort clips wel veel kijkers (lees luisteraars) extra, (130 views in 24 uur) en dat is natuurlijk in deze tijd wel erg lekker. Hieronder het resultaat.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=H0ClXep3TuE&feature=player_embedded

Scroll naar top