Stockholm Tivoli goed voor 12 uur achtergrondmuziek

Dansfeesten zijn leuk, maar wat Stockholm Tivoli voor de klant en voor onszelf heel leuk maakt is dat we naast feest repertoire ook makkelijk een hele dag achtergrond muziek kunnen spelen. En dat vinden we heerlijk. Chique en bescheiden opereren als slagroom punt tijdens een prachtige bedrijfspresentatie of, zoals dit weekend, tijdens een bedrijfs jubileum. Groenvoorziening “van der Werf” uit Bedum vierde het 75-jarig jubileum dit weekend met 2 dagen feest op haar eigen terrein. Alles was prachtig aangekleed en tot in de puntjes verzorgt. Dan is live muziek, hoe bescheiden ook, een prachtige aanvulling voor zo’n dag en maakt de entourage echt compleet. 2 heerlijke dagen. Gefeliciteerd directie en medewerkers van groenvoorziening “van der Werf” we komen bij 100 jaar (of eerder) graag weer terug.

Scroll naar top